Skip to main content

Blog

Reis

Ik hou van reizen en als je in de gelegenheid bent, doe het zo vaak mogelijk. Het verrijkt je leven, echt! Het biedt ook allerlei voordelen als je uit je dagelijkse routines stapt. Zoals: je leert geduldig te zijn (zo rijden bussen niet overal op tijd bijvoorbeeld) en kunt zo beter met veranderingen omgaan, ontmoet nieuwe vrienden, je leert kleine dingen waarderen,  ontwikkelt je,  krijgt meer inlevingsvermogen en je kijk op de wereld verandert.

Daarnaast geeft reizen je ook de kans nieuwe gerechten te proberen. Onze reizen mag je dan gerust ook culinaire reizen noemen. In mijn top 3 staan absoluut de volgende keukens  Mexicaanse, Aziatische (m.n. Laos en Cambodja) en de Koreaanse.

Eigenlijk zouden we in ons leven meer moeten reizen dan werken. Maar ja, een flinke poos geleden zijn we gestopt met ruilhandel en werd zout het eerste officiële geldmiddel. Daar zou ik het nu ook nog voor doen.

En toch hoef je het niet altijd ver te zoeken. Ik heb nog altijd een vakantiegevoel sinds ik weer terug ben op mijn eiland! En heb tijdens de Coronatijd mooie plekjes ontdekt in ons eigen landje.

Bij het plannen van een reis zit je met je hoofd al op het strand, nog voordat je er werkelijk bent! Dat geeft al een goed gevoel!

Voor nu staat de volgende bestemming alweer vast: Mexico, op bezoek bij mijn zoon en familie en vrienden. Samen genieten en voor het eerst naar een all inclusief resort. Dat wordt nog wat voor onze avontuurlijke karakters. Of het maar zien als een retraite?

Boek een gratis kennismakingsgesprek!

Hollewal 71
1791 GH Den Burg, Texel

Btw nr. NL004585445B09    

KvK nr. 88337723